Portaal

36 uur per week

Ontwikkelmanager

Wij zoeken een stevige Ontwikkelmanager met een hart voor acquisitie voor de (her)ontwikkeling van vastgoedportefeuille in de regio’s Arnhem & Nijmegen. 
Werken als Ontwikkelmanager bij Portaal is nooit saai. Je werkt aan uitdagende vastgoedontwikkelingsprojecten en bent iedere dag bezig met de strategische, financiële, maatschappelijke en (bouw) technische aspecten van het vak,  in een complex werkveld.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is dit je kans!

De functie
Als Ontwikkelmanager werk je  aan veel verschillende dingen: de acquisitie van nieuwe posities, de ontwikkeling van (sloop-) nieuwbouwprojecten, complexe renovaties, transformaties  en grondexploitaties. Je onderzoekt de haalbaarheid van nieuwe kansen en projecten voor Portaal.
Dit doe je samen met collega’s, zoals adviseurs volkshuisvesting, assetmanagers, projectmanagers en externe stakeholders. Met jouw analytisch vermogen, creativiteit en onderhandelingsvaardigheden, verbind je partijen  om tot optimale projecten te komen. Hierbij ligt de focus op de verkenning, acquisitie en de beginfase van ontwikkeltrajecten.
Je stelt ontwikkelstrategieën en investeringsvoorstellen op en je begeleidt interne besluitvormingsprocessen. Daarbij werk je intensief samen met de projectmanagers die het project uiteindelijk overnemen om het tot uitvoering te brengen.
Je inventariseert de wensen en belangen van zowel de opdrachtgever, stakeholders en externe samenwerkingspartners. Je hebt contact met relevante marktpartijen en treedt op in externe projectteams en overleggen met stakeholders. Dit zijn gemeenten, bewoners, adviseurs, contractanten, maar ook vastgoedeigenaren, ontwikkelaars en bouwers.
Jij vertegenwoordigt Portaal in de markt en de projecten bij participatie in de buurt maar ook bij behandeling in de gemeenteraad. Het is belangrijk dat je goed kunt netwerken en onderhandelen. Hierdoor creëer je gemakkelijk draagvlak voor de posities en projecten van Portaal.

Het werkgebied is de regio Arnhem & Nijmegen. Waarbij je vooral werkt met het team vanuit de kantoren binnen deze regio’s.

Wat zoeken wij?

  • Je hebt minimaal HBO werk- denkniveau
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring
  • Ruime kennis van de vastgoedmarkt en relevante actoren in de mark
  • Ruime kennis en ervaring van vastgoedontwikkeling en rendement
  • Conceptuele commerciële denkkracht, kan goed analyseren en hebt een helicopterview
  • Je zet graag je creativiteit in en bent in staat Out-of-the-box oplossingen te bedenken,
  • Je bent politiek- en organisatie sensitief

De afdeling
De afdeling Portefeuillevernieuwing is onderdeel van de directie Vastgoed, het vastgoedprojectenbedrijf van Portaal. De afdeling Portefeuillevernieuwing is verantwoordelijk is voor de (her-)ontwikkeling van onze woningvoorraad als ook de acquisities binnen Portaal. Bij Portefeuillevernieuwing werken circa 65 medewerkers aan meer dan 100 projecten. De totale omzet bedraagt zo’n 200 miljoen euro per jaar.

Waarom wil je werken bij Portaal
Wij werken aan buurten waar bewoners naar elkaar omkijken en zich thuis voelen. In een tijd waarin samenleven onder druk staat belangrijker dan ooit. We verhuren een thuis aan meer dan 95.000 bewoners in de regio’s Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht en Leiden.
Met een groot woningtekort, klimaatcrisis en steeds meer sociale ongelijkheid zijn onze uitdagingen groot. En dat vraagt om lef. Lef om de dingen net even anders te doen.
Om nieuwe wegen in te slaan en creatieve oplossingen te bedenken. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze bewoners, gemeenten en onze partners in de wijk.
Hoe dat eruit ziet? Wij betrekken onze bewoners vroeg bij wat we gaan doen. Luisteren naar hún ideeën, want zij maken de wijk. Minder beton, meer groen. Het mixen van sociale en middenhuur. En we kiezen voor onconventionele oplossingen om buurten inclusiever te maken. Een goed voorbeeld daarvan zijn onze gemengd wonen-projecten. Daarin lopen we voorop.
Een fijn thuis begint met een betaalbare, goed onderhouden en duurzame woning. Maar wij gaan een stap verder. Want fijn wonen is goed met elkaar samenleven, in een fijne, veilige wijk.
Daarom werken wij met bijna 1000 collega’s keihard aan onze missie: bijdragen aan goed samenleven. Voor elkaar.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een jaarcontract met uitzicht op vast voor 36 uur per week.
  • Een salaris in schaal M van de CAO Woondiensten. Het salaris is minimaal € 5.653,- en maximaal € 8.080,-
  • Een kilometervergoeding of 100% vergoeding van je OV-kosten.
  • Een eindejaarsuitkering.
  • Een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling.
  • Een vitaliteitsbudget om bijvoorbeeld je sportschoolabonnement of massage van te betalen, óf om op te tellen bij je opleidingsbudget.

Wij vinden een goede werk/privé balans belangrijk. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om op kantoor én thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkbudget om je werkplek goed in te kunnen richten en je krijgt een thuiswerkvergoeding. Ook kun je je werkuren flexibel over de week verdelen.

Reageren en procedure
Ben je enthousiast geworden over deze functie?  Motiveer dan in je sollicitatiebrief waarom jij die creatieve, ervaren ontwikkelmanager bent die wij zoeken. We ontmoeten je graag!
Je kunt je belangstelling tot uiterlijk 2 juni 2024 kenbaar maken door je motivatiebrief en cv op te sturen via de solliciteerknop. 
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Wibo Douwstra, Manager Portefeuille vernieuwing, op telefoonnummer 0618372071

Laat deze vacature gerust even bezinken. Maar, wacht niet te lang… het kan zijn dat we de vacature eerder sluiten wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Gelijke kansen vinden we belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren. 

Een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag en een assessment maken onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

 

Solliciteer hier

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Secties:

Vastgoed

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Vacature

Salaris:

€ 5.653 - € 8.080 per maand

Sluitingsdatum:

02-06-2024

Startdatum:

04-04-2024

Locatie:

Arnhem / Nijmegen

Kantooradres:

Beneluxlaan 9 3527 HS Utrecht

Locatie: