Portaal

36 uur per week

Teamleider ICT Servicedesk

Ben jij een geboren leider die het reilen en zeilen op een Servicedesk kent? Wil je bijdragen aan de overgang naar een agile werkwijze? En neem jij jouw team graag mee in het verhogen van onze dienstverlening? Dan zij wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Teamleider Servicedesk geef je leiding aan een team van vijf enthousiaste en klantgerichte medewerkers. Met jouw leiding en expertise zorg je ervoor dat jouw team voortdurend klaarstaat om onze 1000 Portaal collega's te ondersteunen en hun IT-zorgen weg te nemen door het afhandelen van tickets, telefoontjes en e-mails.
Hierbij speel je een belangrijke rol in de overgang naar een agile werkwijze, waarmee we onze dienstverlening en interne processen willen optimaliseren.
Je stelt korte- en langetermijndoelstellingen op die aansluiten bij onze strategische visie en bouwt aan een sterke teamcultuur. Je beheert onze problem management-processen en zorgt voor een goede samenwerking met DevOps-teams en leveranciers.
Door kortcyclische verbeteringen door te voeren en interne processen continu te optimaliseren, verhoog je de efficiëntie en til je de servicekwaliteit naar een hoger niveau.

Dit is je team:
De servicedesk valt onder de afdeling Digitale Transformatie, dat volop in transitie zit. We zijn bezig met een nieuwe digitaliseringsvisie, waarbij we onze dienstverlening voortdurend willen vernieuwen en verbeteren.
We versterken onze veranderkracht door ons beheer slimmer in te richten en frisse kennis van buiten naar binnen te halen, zo ook door de rol van Teamleider Servicedesk te introduceren. We focussen op het bouwen van toekomstbestendige digitale oplossingen, waarmee we bewoners nog beter kunnen ondersteunen en daardoor meer waarde kunnen bieden. We zetten spannende stappen vooruit, met een helder doel voor ogen: bijdragen aan goed samenleven.
Dit is precies wat jouw werk zo boeiend maakt! In onze vernieuwde organisatiestructuur werk je samen met 50 enthousiaste en gedreven collega’s binnen de afdeling Digitale Transformatie, elk met hun eigen specialisme, om deze ontwikkeling te realiseren.

Hier heken jij jezelf in:
Om deze functie goed uit te voeren, zoeken we een teamleider die de dynamiek van een servicedesk door en door kent! Je hebt HBO werk- en denkniveau en weet hoe je een team kunt inspireren, motiveren en richting kunt geven.

  • Je weet de productiviteit te verhogen om de afdeling en Portaal naar een hoger niveau te tillen.
  • Je vind het fijn om zichtbaar te zijn en op kantoor bij jouw teamleden te werken.
  • Je bent een geboren leider, besluitvaardig, organisatorisch sterk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week, met de duidelijke intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een fijn salaris in schaal I van de CAO Woondiensten. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring verdien je tussen de €4.088,- en €5.376,- per maand bruto per maand op basis van 36 uur per week, gebaseerd op jouw kennis en ervaring, exclusief 8% vakantiegeld.
  • Een eindejaarsuitkering en een ruim opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling;
  • Een vitaliteitsbudget, waaruit jij je sportschoolabonnement of massage kan bekostigen, óf om op te tellen bij je opleidingsbudget;
  • Een thuiswerkbudget om je werkplek goed in te kunnen richten en een thuiswerkvergoeding voor als je een keertje thuiswerkt;
  • Een kilometervergoeding of vergoeding van je OV-kosten (100%);
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Portaal;
  • Een pensioenplan voor een zorgeloze toekomst voor jezelf en jouw gezin. 

Reageren en contact
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Fijn!
Laat deze vacature gerust even bezinken. Maar, wacht niet te lang… het kan zijn dat we de vacature eerder sluiten wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden. 
Solliciteer via de solliciteerknop rechts bovenaan. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met onze Recruiter Malou Snel via 06-47183775.

 

Met deze vacature willen wij zelf een nieuwe Portaal-collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

Solliciteer hier

Regio:

  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Contract

Secties:

ICT

Vacaturetype:

Vacature

Salaris:

€ 4.088 - € 5.376 per maand

Startdatum:

02-09-2024

Locatie:

Utrecht

Kantooradres:

Beneluxlaan 9 3527 HS Utrecht

Locatie: