Portaal

36 uur per week

Scrum Master

Wil jij bijdragen aan de overgang naar een Agile werkwijze? Heb jij expertise in coaching, teamaansturing en het versterken van teamculturen? Zoek je een rol waarin je kunt verbinden en impact kunt maken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Bij Portaal zijn we bezig om een Agile werkwijze te implementeren om onze dienstverlening en interne processen te optimaliseren. Als Scrum Master ben jij van cruciaal belang voor de succesvolle uitvoering van deze aanpak.
Je speelt een sleutelrol in het coachen en aansturen van een DevOps team, bouwt een sterke teamcultuur op en begeleidt je team in hun werkwijze. Bovendien signaleer je belemmeringen en pak je deze aan zoals ontbrekende kennis, om ervoor te zorgen dat je team optimaal presteert en soepel samenwerkt. Samen met je team ga je aan de slag om de backlog te realiseren, je implementeert de gehele Agile werkwijzen, vertaalt Agile principes naar praktische methoden en zorgt ervoor dat teams veranderinitiatieven effectief uitvoeren.
Met jouw coaching en feedback verbeter je continu teamresultaten en samenwerking, evalueer je prestaties en implementeer je verbeteringen. Je faciliteert scrum meetings en rapporteert regelmatig over de voortgang en resultaten.

Dit is je team:
Bij Portaal zijn we binnen de afdeling Digitale Transformatie, waar ook IT onder valt, volop in transitie. We zijn bezig met een nieuwe digitaliseringsvisie, waarbij we onze dienstverlening voortdurend willen vernieuwen en verbeteren.
We versterken onze veranderkracht door ons beheer slimmer in te richten en frisse kennis van buiten naar binnen te halen, zo ook door de rol van Scrum Master te introduceren. Hierdoor kunnen we focussen op het bouwen van toekomstbestendige digitale oplossingen, waarmee we bewoners nog beter kunnen ondersteunen en daardoor meer waarde kunnen bieden. We zetten spannende stappen vooruit, met een helder doel voor ogen: bijdragen aan goed samenleven. Dit is precies wat jouw werk zo boeiend maakt!
In onze vernieuwde organisatiestructuur werk je samen met 50 enthousiaste en gedreven collega’s binnen de afdeling Digitale Transformatie, elk met hun eigen specialisme, om deze ontwikkeling te realiseren.

Hier herken jij jezelf in:
Als Scrum Master breng je uitgebreide kennis van Agile principes en vaardigheden mee. Jij past deze principes toe en brengt ze over op je team, ondersteunt hen bij het omarmen van een agile mindset en optimaliseert hun werkwijze.
Je weet gerichte vragen te stellen om de status en behoeften van je team te begrijpen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Met inzicht in projectvereisten analyseer je de capaciteiten van je teamleden, vergelijk je deze met de vereisten en onderneem je actie om eventuele tekortkomingen te verhelpen. Daarnaast vragen wij: 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Een aantal jaar werkervaring als Scrum Master in een Agile omgeving binnen een DevOps organisatie;
  • Ervaring in het effectief begeleiden van teams bij diverse veranderinitiatieven en het continu waarborgen van de randvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 36 uur per week, met de duidelijke intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een fijn salaris in schaal J van de CAO Woondiensten. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring verdien je tussen de €4.366,- en €5.897,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, gebaseerd op jouw kennis en ervaring, exclusief 8% vakantiegeld;
  • Een eindejaarsuitkering en een ruim opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling;
  • Een vitaliteitsbudget, waaruit jij je sportschoolabonnement of massage kan bekostigen, óf om op te tellen bij je opleidingsbudget;
  • Thuiswerkmogelijkheden met een thuiswerkbudget om je werkplek goed in te kunnen richten;
  • Een kilometervergoeding of vergoeding van je OV-kosten (100%);
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Portaal;
  • Een pensioenplan voor een zorgeloze toekomst voor jezelf en jouw gezin.

Reageren en contact
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Fijn!
Laat deze vacature gerust even bezinken. Maar, wacht niet te lang… het kan zijn dat we de vacature eerder sluiten wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Solliciteer via de solliciteerknop rechts bovenaan. Wil je eerst meer weten?
Neem dan contact op met onze Recruiter Malou Snel via 06-47183775.

 

Met deze vacature willen wij zelf een nieuwe Portaal-collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

Solliciteer hier

Regio:

  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Contract

Secties:

ICT

Vacaturetype:

Vacature

Salaris:

€ 4.366 - € 5.897 per maand

Startdatum:

02-09-2024

Locatie:

Utrecht

Kantooradres:

Beneluxlaan 9 3527 HS Utrecht

Locatie: