Portaal

32 tot 36 uur per week

Verhuurmedewerker

Werk jij gestructureerd en georganiseerd en ben je een enthousiaste aanpakker die op zoek is naar een afwisselende baan waarbij je zowel op kantoor als in de wijken actief bent? Lees dan verder en solliciteer!

Wat ga je doen?
Als verhuurconsulent zorg je voor het verhuren van de woningen van Portaal in Utrecht. Deze woningen worden zowel in de sociale als de vrije sector verhuurd, waardoor je in contact komt met een zeer brede doelgroep.
Je organiseert bezichtigingen, bezoekt woningen en helpt bijvoorbeeld huurders met een urgentie of bied statushouders een nieuwe woning aan. Je levert ook een actieve bijdrage aan verschillende type verhuurprojecten, zoals nieuwbouw, renovaties en woningruil.

De periode van verhuizen kan stressvol zijn, maar jij biedt rust en duidelijkheid door het papierwerk rondom het huurcontract zorgvuldig met de bewoners door te nemen.
Zo zorg jij ervoor dat zij zich snel thuis voelen in hun nieuwe woning en buurt. Bovendien werk je samen, zowel binnen als buiten het team Volkshuisvesting, om het verhuurproces soepel te laten verlopen.
Je maakt mensen hoe dan ook blij met een nieuw huis!

Hoe je dit gaat doen?
Als verhuurconsulent ben je verantwoordelijk voor het adverteren van de woning en zorg je ervoor dat verschillende doelgroepen een passende verhuuraanbieding ontvangen.
Je stelt de huurovereenkomst op en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Gedurende het verhuurmutatieproces sta je woningzoekenden en huurders bij met al hun vragen en eventuele problemen.
Dit kan bijvoorbeeld tijdens een groepsbezichtiging of bij de oplevering van de woning zijn.

Je werkt nauw samen met sociaal beheer om ervoor te zorgen dat bewoners met voorrang, zoals statushouders, zorgvuldig worden gehuisvest. Hiervoor onderhoud je contact met Vluchtelingenwerk en bezoek je regelmatig hun kantoor om deze nieuwe bewoners een passende woning aan te bieden. Daarnaast voer je diverse administratieve taken uit die bij de rol van verhuurconsulent komen kijken.

Om het verhuurproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, werk je samen met andere teams binnen Portaal en externe organisaties.

Dit is je team:
Je komt in een gebiedsteam volkshuisvesting in de regio Utrecht. Dit team bestaat uit ca  16 collega’s van verschillende functies; beheerders leefomgeving, sociaal beheer, adviseurs leefomgeving en verhuurconsulenten.
Ook werk je nauw samen met collega’s van dagelijks onderhoud die de betrokken zijn bij het mutatieproces. Zo draag je samen bij buurten waar mensen zich thuis voelen en naar elkaar omkijken.

Hier herken jij jezelf in:

  • Je bent initiatiefrijk, oplossingsgericht en servicegericht
  • Je communiceert op een prettige manier en brengt de boodschap helder en duidelijk over.
  • Je vindt het leuk om met een grote variatie in doelgroepen te werken
  • Je hebt werkervaring met administratieve processen en met programma’s systemen Dynamics Empire (DE), Woningnet en DocuSign
  • Jij werkt gestructureerd en nauwkeurig en bent oplossingsgericht en besluitvaardig
  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent in staat om een netwerk op te bouwen zowel in- als extern.
  • Je kan goed zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.
  • Je vindt het leuk om binnen jouw werkveld nieuwe initiatieven op te zetten samen met diverse collega's. 

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week
  • Een salaris in schaal G van de CAO Woondiensten. Het salaris is minimaal € 3.405,- en maximaal € 4.278,- voor een 36-urige werkweek
  • Een kilometervergoeding of 100% vergoeding van je OV-kosten
  • Een eindejaarsuitkering
  • Een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling
  • Een vitaliteitsbudget om bijvoorbeeld je sportschoolabonnement of massage van te betalen, óf om op te tellen bij je opleidingsbudget
  • Een goede werk/privé balans met de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkbudget om je werkplek goed in te kunnen richten. 

Reageren en contact
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan voor 22 september 2024 via de solliciteerknop rechts bovenaan. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met recruitment via 06-57980426. 

Goed om te weten
Na sollicitatie hoor je binnen een week van ons. Wanneer er voldoende aanknopingspunten zijn, nodigen we je uit voor een selectiegesprek. Deze zijn gepland op dinsdag 1 oktober in de ochtend in Utrecht.

Hebben we een klik? Dan volgt een online assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Een verklaring omtrent gedrag maakt deel uit van onze sollicitatieprocedure.

Met deze vacature willen wij zelf een nieuwe Portaal-collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

Solliciteer hier

Regio:

  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Secties:

Leefbaarheid

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Vacature

Salaris:

€ 3.405 - € 4.278 per maand

Sluitingsdatum:

22-09-2024

Startdatum:

09-09-2024

Locatie:

Utrecht

Kantooradres:

Beneluxlaan 9 3527 HS Utrecht

Locatie: