Portaal

32 tot 36 uur per week

Consulent Sociaal beheerder

Sta jij graag midden in de wijk en wil jij het verschil maken? Wil jij samen met bewoners, collega’s en externe partners werken aan een fijne leefomgeving? Klinkt dit als jouw volgende stap? Solliciteer nu en maak het verschil!

Wat ga je doen?
Als Sociaal Beheerder heb je een veelzijdige baan midden in de wijk. Je bewaakt de leefbaarheid in de wijk en helpt bewoners om prettig (samen) te leven. Daarbij kom je veel verschillende situaties tegen, die allemaal vragen om een eigen aanpak.
Zo kom je bijvoorbeeld in actie bij complexe overlast, huurschuld en vervuiling. Je werkt mee aan de huisvesting van huurders met een bijzondere woonvraag, en je signaleert en ondersteunt bij de aanpak van onrechtmatige bewoning.
Samen met collega’s en externe partners zoek je naar oplossingen en zet je, soms met lef, de juiste middelen in.

Hoe je dit gaat doen?

  • Je luistert goed en onderzoekt wat de aard en oorzaak is van problemen en komt ook regelmatig bij de huurder thuis.
  • Je werkt samen met sociaal werkers, wijkagenten, schuldhulpverleners, budgetbeheerders, bewindvoerders en deurwaarders. Samen met hen zoek je naar oplossingen voor de lastige situaties waarin huurders soms zitten.
  • Je houdt goed bij wat je gaat doen, doet en hebt gedaan. Een deel van je werkzaamheden besteed je dus aan administratieve taken.
  • Soms is het nodig een juridische procedure te starten. Je wordt hierbij ondersteund door je juridische collega’s van Portaal.

Dit is je team:
In deze rol maak je deel uit van Portaal Regio Utrecht Volkshuisvesting, binnen team Zuid, dat actief is in de gebieden Kanaleneiland, Rivierenwijk, Lunetten, Nieuwegein en Bunnik. Dit team werkt gebiedsgericht en bestaat uit een aantal sociaal beheerders, verhuurconsulenten, beheerders en adviseurs leefomgeving en wordt aangestuurd door een teamleider.

Hier herken jij jezelf in:
Je hebt een groot oplossend vermogen, kan creatief denken en levert maatwerk wanneer dat nodig is. Soms krijg je te maken met acute zaken die meteen opgepakt moeten worden. Daarvoor moet je flexibel en stressbestendig zijn.
Jij neemt graag initiatief, staat stevig in je schoenen en hebt gevoel voor humor. Het opbouwen en onderhouden van een netwerk gaat je gemakkelijk af.

  • Hbo-werk- en -denkniveau en een opleiding richting social work of sociaal juridische dienstverlening;
  • Je beschikt over aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie of werkomgeving bij voorkeur in Utrecht e.o.;
  • Je kunt je inleven in de situatie van huurders, maar tegelijk ben je duidelijk over de belangen en regels van Portaal;
  • Je bent bekend met de huurincasso trajecten met betrekking tot de gerechtelijke procedures en schuldregelingen;

Wat bieden wij jou?

  • een jaarcontract voor 32-36 uur per week, met uitzicht op een vast contract;
  • een salaris in schaal H van de cao Woondiensten. Het salaris is minimaal €3.748,- en maximaal €4.727,- bruto op basis van 36 uur per week;
  • een kilometervergoeding of 100% vergoeding van je OV-kosten;
  • een eindejaarsuitkering;
  • samenwerking met de meest betrokken en enthousiaste collega’s van het land;
  • een baan waarmee je maatschappelijk impact maakt. Je draagt letterlijk bij aan goed samenleven.
  • Een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling
  • Een vitaliteitsbudget om bijvoorbeeld je sportschoolabonnement of massage van te betalen, óf om op te tellen bij je opleidingsbudget
  • Een goede werk/privé balans met de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken. Je ontvangt een thuiswerkbudget om je werkplek goed in te kunnen richten. 

Reageren en contact
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan voor 13 oktober 2024 via de solliciteerknop rechts bovenaan. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met recruitment via 06-57980426.

Goed om te weten
Na sollicitatie hoor je binnen een week van ons. Wanneer er voldoende aanknopingspunten zijn, nodigen we je uit voor een selectiegesprek. Deze zijn gepland op 24 oktober 2024.

Hebben we een klik? Dan volgt een online assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Een verklaring omtrent gedrag maakt deel uit van onze sollicitatieprocedure.

Met deze vacature willen wij zelf een nieuwe Portaal-collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

 

Solliciteer hier

Regio:

  • Utrecht

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Secties:

Leefbaarheid

Vacatureniveau:

HBO

Vacaturetype:

Vacature

Salaris:

€ 3.748 - € 4.727 per maand

Sluitingsdatum:

13-10-2024

Startdatum:

16-09-2024

Locatie:

Utrecht

Kantooradres:

Beneluxlaan 9 3527 HS Utrecht

Locatie: